Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο Σεβ. Μητροπολίτης πρ. Πειραιώς κ. Καλλίνικος θα τελέσει χειροτονία στο ναό μας!!!

Αύριο  Κυριακή 2 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Πειραιώς κ. Καλλίνικος συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ θα τελέσει την χειροτονία εις Διάκονο του Θεολόγου κ. Δημητρίου Αρώνη, Στελέχους του Νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.




 


Ο κ. Δημήτριος Αρώνης  είναι Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής. Πολυσήμαντο και αξιόλογο το έργο του στα κατηχητικά σχολεία της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων ως κατηχητής και γραμματέας νεότητος αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη νεανική κίνηση εκλήθη υπό του Γραφείου Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς να διακονήσει. 
Διακόνησε τα αναλόγια των Ιερών Ναών Υπαπαντής του Κυρίου Πειραιώς, Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης, Αγίας Αικατερίνης της Στέγης Γερόντων "Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ" και του Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων.

3 σχόλια:

  1. sta sosta blogs den katevazoun ta sxolia.... logokrisia kai stin ekklisia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφέ μάθε να χαίρεσαι με τη χαρά του νέου Διακόνου και μην κατακρίνεις τον διαχειριστή γιατί είναι άσκοπο το σχόλιο σου καθώς ο νέος Διάκονος είναι άμισθος..και δεν είναι ο μόνος
    δες εδώ http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=6575

    ΑπάντησηΔιαγραφή