Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

7ο ενοριακό τσάϊ.


Μέσα σε ατμόσφαιρα αγάπης, εγκαρδιότητος και χαράς πραγματοποιήθηκε από την ενορία μας την περασμένη Πέμπτη η εκδήλωση-τσάϊ, που σκοπό έιχε την μεταξύ μας συναναστροφή αλλά και την υποστήριξη του φιλανθρωπικού μας έργου.
Περισσότερα από 120 άτομα βρέθηκαν μαζί μας στον χώρο του ισογείου του Πνευματικού μας Κέντρου και είχαν την δυνατότητα να ευχαριστηθούν και να ωφεληθούν πνευματικά. Κυρίες, συνεργάτιδες του ενοριακού μας έργου, είχαν ετοιμάσει και πρόσφεραν γλυκίσματα και κεράσματα ενώ επίσης δώρα από τους καταστηματάρχες της ενορίας μας προσεφέρθηκαν για την λαχειοφόρο αγορά.


Ο υπεύθυνος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Αρχιμ. Ιερόθεος Βαμβακάρης ενημέρωσε για το έργο της φιλανθρωπίας που επιτελεί η Ενορία μας (συσσίτιο αγάπης, παροχή οικονομικής βοήθειας σε αναξιοπαθούντες, παροχή φαρμάκων σε ηλικιωμένους, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες οικογένειες κ.ά.) καλώντας μας όλους να συνεχίσουμε με ενθουσιασμό την προσφορά της αγάπης. 
Στην συνέχεια κάλεσε στο μικρόφωνο τον Αρχιμ. Πολύκαρπο Μπόγρη για να απευθύνει έναν σύντομο λόγο πνευματικό.
Στην συνέχεια ο Πρεσβ. Δημήτριος Αρώνης, ο οποίος είχε και την ευθύνη της διοργανώσεως της εκδήλωσης, παρουσίασαν μουσικό πρόγραμμα με την βοήθεια της δ. Μαρίας Κάτσαρη, δασκάλας Μουσικής και δασκάλας πιάνου, σκορπώντας χαρά και δίνοντας βαθειά μέσα μας την αίσθηση της ενότητας που χαρίζει ο Χριστός.  

 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου