Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στά Φιλιατρά.

 

Παρουσία πλήθους κόσμου από πολλά σημεία της Πελοποννήσου γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα και φέτος ο Άγιος Χαράλαμπος στα Φιλιατρά.
Οι πιστοί που από νωρίς είχαν κατακλύσει τον ιερό ναό, περίμεναν με υπομονή την είσοδο τους για να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα.
Η λιτάνευση της Ιερής εικόνας και Τιμίων Λειψάνων πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά με τα τις 11 το πρωί όπου συνοδεία των Τριών Φιλαρμονικών (Φιλιατρών Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας) και μαθητών όλων των σχολείων της πόλης κατέληξε στην κεντρική πλατεία Καποδίστρια όπου έγινε δέηση από τους μητροπολίτες Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο, Κορίνθου Διονύσιο και Χαλκίδος Χρυσόστομο.

Παρόντες στην δοξολογία ήταν οι Βουλευτές της Ν.Δ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλης, οι Βουλευτλές της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, Ηλίας Παναγιώταρος και Στάθης Μπούκουρας, η αναπληρωτής Γραμματέας και Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ Αντωνία Μπούζα - Κωνσταντέλου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Γιαννημάρας, Ο Δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, ο Οικοδεσπότης (φυσικά) Κώστας Κόλλιας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Πούλος, Ανδριονόπουλος, και Τσίγαγνος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας, Εκπρόσωποι σωμάτων Ασφαλείας της Μεσσηνίας, όπως ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Παρασκευόπουλος και ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου