Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ενίσχυση από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής για ιδρύματα της Ελλάδας.

Tο ποσό των 200.000 δολαρίων προσέφερε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής στον Διεθνή Οργανισμό Χριστιανικής Φιλανθρωπίας (IOCC) προκειμένου να το διαθέσει για την επείγουσα διανομή πετρελαίου θέρμανσης σε 30 κοινωφελή ιδρύματα που βρίσκονται στην Αθήνα, στην Βοιωτία και σε 14 νομούς της Βορείου Ελλάδος. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από το «Ταμείο Αρωγής προς τον ελληνικό λαό» που έχει συσταθεί για την παροχή βοήθειας στους Έλληνες πολίτες που υποφέρουν.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση τα χρήματα αυτά είναι αρκετά για την προμήθεια πετρελαίου στα εν λόγω ιδρύματα και θα ικανοποιήσει τις ανάγκες τους για τον φετινό χειμώνα. Στα συγκεκριμένα ιδρύματα φιλοξενούνται περίπου 1.500 άτομα, παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένοι.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ενέργεια αυτή «Είναι μια προσφορά και έκφραση αληθινής αγάπης και ενδιαφέροντος των πιστών της Ελληνορθόδοξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής προς τους αδελφούς μας που υποφέρουν από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής μαζί με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα έχουν προσφέρει συνολικά 1,2 εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση ανθρώπων που υποφέρουν στην Ελλάδα από την οικονομική κρίση.
 
e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου