Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για θαύμα της Παναγίας στη Νινευή την περασμένη εβδομάδα!

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για θαύμα της Παναγίας στη Νινευή την περασμένη εβδομάδα!





Πλήθος πιστών Χριστιανών που ζουν στο κατεχόμενο τμήμα της Νινευή, μιλούν για νέο θαύμα της Παναγίας, σύμφωνα με το πρακτορείο του Λιβάνου tayyar.org.

Στις 21 Ιανουάριου από διαφορετικές περιοχές παρατήρησαν ένα ασυνήθιστο φαινόμενο: ο σκοτεινός νυχτερινός ουρανός φωτίστηκε από μια κόκκινη εικόνα η οποία εξαφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Η εικόνα σόκαρε τους ντόπιους, ενώ οι περισσότεροι εκ των πιστών  έδωσα ντην εξήγηση πως η φωτεινή εικόνα δεν αντιπροσωπεύει τίποτε άλλο από τη σιλουέτα της Θεοτόκου σε μια γνωστή χριστιανική εικονογραφία της εκκλησίας.

Το θαυμαστό γεγονός προκάλεσε μεγάλη ευφορία στη χριστιανική κοινότητα στο Ιράκ.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία των προσφύγων, το θαύμα αποκαλύφθηκε για τα δεινά των Χριστιανών της περιοχής ως παρηγοριά και ενίσχυση.
Οι πιστοί πιστεύουν ότι το θαύμα της Θεοτόκου υπήρξε ένας προάγγελος της επικείμενης επιστροφής των εξορίστων στα σπίτια τους και της πτώσης των τρομοκρατών του "ισλαμικού κράτους."

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα, με την ευκαιρία του φαινομένου αυτου σε πολλές εκκλησίες και μοναστήρια της Μέσης Ανατολής έχουν τελέσει Θείες Λειτουργίες.





 

Πηγή: Αγιορείτικο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου