Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

3 Ακολουθίες Χαιρετισμών στον Ναό μας.



Οι Παρασκευές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής είναι συνδεδεμένες με το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και την αγαπημένη σε όλους τους χριστιανούς Ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας.
Μέσα στη ατμόσφαιρα της χαρμολύπης, την Παρασκευή το απόγευμα αλλάζει το πένθιμο σκηνικό της εβδομάδας και ο Ναός λαμπροφορείται και οι ύμνοι και τα τροπάρια γίνονται ευχάριστα και μελωδικά και ψέλνονται πανηγυρικά εξ αιτίας του προσώπου της Παναγίας, της Μητέρας του Θεού και των ανθρώπων.
Και γεμίζουν οι εκκλησίες από πιστούς και είναι ευκαιρία για όλους μας να ξεχειλίσει η καρδιά μας από ευχαριστίες και δεήσεις προς τήν Παναγία μας.
Και φέτος στον Ιερό Ναό μας θα τελούνται 3 Ακολουθίες των Χαιρετισμών προσπαθώντας έτσι όλοι οι ενορίτες μας  να συμμετέχουν και να μην υπάρχει λόγος ή δικαιολογία για να απέχουν από τις ιερές Ακολουθίες. 

Έτσι λοιπόν στις 5.00 και στις 7.00 το απόγευμα θα τελούνται οι δύο πρώτες ακολουθίες στον Ιερό Ναό και στις 9.00 το βράδυ η τρίτη ακολουθία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου του Πλανά, στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου.
Σας περιμένουμε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου