Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Χατ τρικ στις Νίκες ! ! !


Για άλλη μία χρονιά το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Μητροπόλεώς μας ξεκίνησε. Πολλές κατηχητικές ομάδες με πλήθος παιδιών συμμετέχουν και φέτος σε αυτή την φερέλπιδα πρωτοβουλία για τους νέους μας. 
Σκοπός της Διοργάνωσης είναι να φέρει πιο κοντά τα παιδιά των ενοριών μεταξύ τους, αλλά και να τους μάθει τον σωστό τρόπο άθλησης μέσα από το παράδειγμα των κατηχητών τους που στέκονται πλάι τους και σε αυτή την πτυχή του κατηχητικού. Οι αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος διεξάγονται στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Η ενορία μας συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με τρεις ομάδες, στις βαθμίδες του Δημοτικού του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Άξια όμως προσοχής είναι η προσπάθεια της ομάδας του Κατηχητικού της Δ΄, Ε΄, Στ΄ αγοριών που απαρτίζουν την ομάδα του Δημοτικού. Συγκεκριμένα βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους και οι εμφανίσεις τους συζητούνται ακόμα στις κερκίδες του γηπέδου.
Η ομάδα έχει πετύχει νίκες απέναντι στις κατηχητικές ομάδες του Αγίου Νικολάου, της Αγίας Μαρίνης, ενώ σήμερα το μεσημέρι σε αγώνα που έγινε με την ενορία του Αγίου Νείλου πέτυχε άλλη μία νίκη.
Ο επόμενος Αγώνας της ομάδας μας ο οποίος είναι υψίστης σημασίας είναι την Σάββατο 25 Απριλίου με αντίπαλο την ομάδα του Αγίου Δημητρίου Ν. Φαλήρου.

Σας περιμένουμε όλους στο πλευρό μας ! ! !



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου