Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

We are the Champions ! ! ! (Φωτογραφίες)

Το Σάββατο 25 Απριλίου στο Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης διεξήχθη ο τελικός του Ενοριακού Πρωταθλήματος Δημοτικού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς μεταξύ των ενοριών του Αγίου Δημητρίου Ν.Φαλήρου και της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων. 
Τα παιδιά, οι μικροί μάγοι της μπάλας, παρά την αγωνία που αισθάνονταν από την πίεση του αγώνα, αντάμειψαν με το θέαμά τους όλους όσους βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με την ενορία μας να ανοίγει το σκορ στην αρχή του παιχνιδιού και να διπλασιάζει τα τέρματά της λίγο αργότερα. Ωστόσο η αντίπαλη ομάδα ανέβασε τους ρυθμούς της και μείωσε σε 1-2 ενώ λίγο αργότερα επιτεύχθηκαν άλλα δύο γκολ ένα για κάθε ομάδα, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ:
Άγιος Δημήτριος Ν. Φαλήρου - Άγιος Δημήτριος Ταμπουρίων 2 - 3.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ξέφρενοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν στον πάγκο της ομάδας μας, πανηγυρισμοί οι οποίοι συνεχίστηκαν και κατά την επιστροφή των παιδιών από το γήπεδο.

 Την επόμενη ημέρα μετά την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας ανακοινώθηκε στο εκκλησίασμα η νίκη των παιδιών και έτσι Κατηχητικό και ενορία γιόρτασαν την κατάκτηση του Τροπαίου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 
Δ΄ , Ε΄, Στ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου