Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Οι νέοι μας στην Γιορτή της Μητροπόλεώς μας για την 25η Μαρτίου.


Την επέτειο της Εθνικής μας Παλλιγενεσίας, της 25ης Μαρτίου 1821, τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς μέσα από την εορταστική εκδήλωση που οργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεώς μας, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Χορευτικά παραδοσιακά τμήματα από τις ενορίες της Μητροπόλεώς μας, παρουσίασαν επίκαιρο εορταστικό πρόγραμμα, προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα και σκορπίζοντας στους παρευρισκομένους ιδιαίτερη χαρά και εντύπωση.
Με την συμμετοχή των παραδοσιακών χορευτικών τμημάτων της Ενορίας μας, συμμετείχαμε στην εορταστική εκδήλωση τιμώντας τους Αγωνιστές και Ήρωες της Επαναστάσεως του 1821, γιορτάζοντας και τιμώντας και προσφέροντας ένα ιδιαίτερο θέαμα σε όσους ήταν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 



45 παιδιά, το μεγαλύτερο χορευτικό τμήμα που παρουσιάσθηκε στην εορταστική εκδήλωση, των παραδοσιακών χορευτικών μας τμημάτων παρουσίασαν χορούς από την Φλώρινα, αποσπώντας τον θαυμασμό των θεατών και το ζεστό τους παρατεταμένο χειροκρότημά τους. Τα παιδιά μας χαμογελαστά χόρεψαν με την καρδιά τους αποδεικνύοντας την λεβεντιά τους και την αποφασιστηκότητά τους.

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο κ.Πόπη Κουμεντάκου, στους βοηθούς και συνεργάτες του έργου αυτού.
Ευχαριστίες και στον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος Αιδεσιμιολ. Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Αρώνη για το ανύστακτο ενδιαφέρον για την νεανική και κατηχητική προσπάθεια της Ενορίας μας.
Ο Θεός να δώσει και ο Άγιος Δημήτριος να ευλογούν την συνέχειά μας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου