Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ενθουσιασμός, κέφι και κοσμοσυροή στην 17η Γιορτή Νεολαίας της Ενορίας μας.

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με ενθουσιασμό, καλλιτεχνικές δημιουργίες, παρουσίαση διαφόρων δρώμενων και παιχνιδιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαϊου η 17η ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Σημαντική και πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η συμμετοχή των γονέων των παιδιών που συμμετέχουν στις ενοριακές μας δραστηριότητες, καθώς επίσης και των ενοριτών μας γενικώτερα που θαύμασαν τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια των μικρών και των μεγάλων παιδιών, τα οποία μας χάρισαν ξεχωριστές στιγμές και γέμισαν την καρδιά μας με ελπίδα και αισιοδοξία.

Και φέτος οι Νεανικές Ενοριακές μας δραστηριότητες ήταν αρκετές, περισσότερα από 300 παιδιά όλων των τάξεων συμμετείχαν στις κατηχητικές συντροφιές, στα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα, στις αθλητικές δραστηριότητες, στα εργαστήρια ζωγραφικής και δημιουργίας, στις εορταστικές εκδηλώσεις, στις ψυχαγωγικές εκδρομές, στις φιλανθρωπικές εξορμήσεις, στις λατρευτικές εκδηλώσεις και ευκαιρίες της Ενορίας, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Μητροπόλεώς μας κ.α.






Τα παιδιά μας ετοίμασαν ένα όμορφο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και παρουσίασαν παιχνίδια, δρώμενα, σκέτς, παραδοσιακούς χορούς κ.ά. Με την επιμέλεια των κατηχητών μας και τον συντονισμό της εκδηλώσεως όλοι έφυγαν με τις καλλίτερες εντυπώσεις αλλά και με την διαβεβαίωση και την επιμονή για την συνέχεια του έργου αυτού.
Ο υπεύθυνος Ιερέας Νεότητος της Ενορίας μας Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αρώνης μιλώντας στους παρευρισκομένους γονείς τόνισε ότι για την Ενορία μας προτεραιότητα είναι οι νέοι και θα συνεχίσουμε όλη αυτήν την διακονία στα νέα παιδιά και τις οικογένειές τους. Ευχαρίστησε τους κατηχητές και τις κατηχήτριες, τους φίλους του νεανικού μας έργου και όσους στέκονται συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου