Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησαν τα συσσίτια στην Ενορία μας.


Τα καθημερινά συσσίτια, με τα οποία η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της φτώχειας και της ανέχειας των αδελφών μας, ξεκίνησαν και πάλι στις 18 Σεπτεμβρίου.

Στα αδιέξοδα της εποχής μας, χάρη στη δική σας βοήθεια, η Ενορία μας συμπαραστέκεται με ξεχωριστή διάθεση και ιεραποστολικό ζήλο σε κάθε άπορο και κατάκοιτο ενορίτη, με καθημερινή ποσότητα φαγητού.
Περισσότεροι από 130 άποροι αδελφοί μας εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία των κυριών της Ενορίας.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να συνεισφέρουν είτε με τα απαραίτητα υλικά, είτε με χρήματα, απευθυνόμενοι στο Γραφείο του Ιερού μας Ναού, καθημερινά από τις 8.00 πμ έως τις 12.00 το μεσημέρι και από τις 5.30-8.00 το βράδυ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το Ενορικαό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ναού μας σε εβδομαδιαία βάση εμοίραζε τρόφιμα προς τούς τροφίμους του Ενοριακού μας συσσιτίου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ετοιμασία του φαγητού τους.
Μην ξεχνάτε επίσης ότι στον Ιερό μας Ναό υπάρχει ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ όπου οι ενορίτες μας, αφήνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Ενοριακό μας Συσσίτιο.
Σας ευχαριστούμε κε βλαθους καρδίας για την ολοπρόθυμη βοήθειά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου