Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Συνέδριο Στελεχών Κατηχητικού έργου, Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Ουρανούπολη, το Συνέδριο Στελεχών Κατηχητικού έργου της Μητροπόλεως με αφορμή την νέα ιεραποστολική χρονιά που ξεκινάει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.
Το Σάββατο παρουσιάσθηκαν σε ομάδες εργασίας μικρές εισηγήσεις ενώ την Κυριακή το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) από την Κρήτη, γνωστός ομιλητής και συγγραφέας.
Ο ομιλητής μίλησε στους κατηχητές και συνεργάτες του κατηχητικού έργου με απλότητα αλλά και με διεισδυτικότητα αφήνοντας με τον λόγο της ελπίδας να ανανεώσει την επιθυμία και το φρόνημα όλων μας.
Στο Συνέδριο συμμετείχε πολυπληθής αντιπροσωπεία από τον Ιερό μας Ναό μαζί με τους ιερέις του Ναού μας π. Δημήτριο, υπεύθυνο ιερέα Νεότητος, π. Πολύκαρπο και τον Διάκονο π. Αντώνιο.
 


Να επισημάνουμε ότι στην Ενορία μας η κατηχητική χρονιά ξεκινάει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 5.00 το απόγευμα με εορταστική εκδήλωση στο προαύλιο του Ιερού μας Ναού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου