Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Συνεργοί αγάπης. Ενισχύουμε τους αδελφούς μας στις ανάγκες τους.

 Όπως γνωρίζετε η Ενορία μας στην προσπάθειά της να ανακουφίσει τον πόνο των αδελφών μας και να σταθεί αρωγός στις ανάγκες τους λειτουργεί το ενοριακό συσσίτιο όπου προσφέρει τροφή για 110 άτομα. Όμως καθημερινά αναλαμβάνει να ικανοποιεί και ανάγκες πολλών άλλων ανθρώπων, που η κακή οικονομική συγκυρία έχει δημιουργήσει.
Θέλοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του φιλανθρωπικού μας έργου, σας καλούμε να γίνετε συνεργοί της αγάπης. Κανείς έξω από την αλυσίδα της αγάπης, κανείς χωρίς έννοια για τον διπλανό του.
Παρακαλούμε θυμηθείτε κάποια φορά που ψωνίζετε από το σούπερ μάρκετ αγοράστε ένα μόνο γάλα ή ένα πακέτο Μακαρόνια και αφήστε το με αγάπη στο γραφείο του Ιερου Ναού. Ότι προσφέρετε θα πάει στις οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ!!!

Σας θυμίζουμε ότι συγκεντρώνουμε τρόφιμα (γάλα, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, λάδι, κονσέρβες κ.ά) και ότι διατηρείτε για πολύ χρόνο.
Με τον τρόπο αυτό κάνουμε τους συνανθρώπους μας να χαίρονται, να μην απελπίζονται, να βλέπουν πως λειτουργεί η καρδιά του πιστού όταν γύρω του υπάρχει κακό και ανέχεια. 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
210 4614658 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου