Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ζωντανή σύνδεση της υποδοχής της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ.

Σε λιγότερες από 24 ώρες αναμένεται στο λιμάνι του Πειραιά και στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, η θαυματουργός Εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ, η οποία εξέρχεται για δεύτερη φορά από το νησί της Πάρου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η πρώτη φορά που η Παναγία εξήλθε από το νησί της Πάρου ήταν το 1994 στην Θεσσαλονίκη με την αφορμή το Μακεδονικό ζήτημα και στις εορτές των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Η δεύτερη φορά που εξέρχεται και είναι πάλι με αφορμή τους εορτασμούς των  ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ στην πόλη του Πειραιά, και στον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπορίων αλλά και με αφορμή τα όσα συντελούνται τον τελευταίο καιρό στην Πατρίδα μας και προς ενίσχυση των πιστών στην πολεμική που δέχεται η πίστη και η Εκκλησία μας. Αύριο στις 5.30μ.μ. η Ιερά Εικόνα θα φτάσει στον Πειραιά και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Να θυμόμαστε ότι ήμασταν και μεις εκεί όταν ήλθε η Παναγία μας. Να θυμόμαστε ότι ήμασταν συμμέτοχοι στο ιστορικό αυτό γεγονός.

Ταυτόχρονα για όσους δεν θα μπορέσουν θα γίνει ζωντανή μετάδοση της υποδοχής της Θαυματουργού Εικόνας τόσο απο την ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ όσο και από το μπλόγκ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Σας περιμένουμε όλους σας. Να είμαστε όλοι εκεί. Η χάρις της Παναγίας μας να ενισχύει τον πιστό λαό του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου