Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Τριήμερος εορτασμός της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Ιερό μας Ναό.

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια θα εορτασθεί στον Ιερό μας Ναό η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου αλλά και η εορτή της Εθνικής μας Παλλιγενεσίας του 1821.
Συγκεκριμένα ο εορτασμός της διπλής εορτής θα είναι τριήμερος σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναφέρουμε στην συνέχεια.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ
4.00μ.μ. Η Ακολουθία του Εσπερινού του Ευαγγελισμού και η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας, στο Ιερό παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας και Αγίου Ιεροθέου.
5.00μ.μ. Η Ακολουθία του Εσπερινού του Ευαγγελισμού και η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας, στον Ιερό μας Ναό.
7.00μ.μ. Η Ακολουθία του Εσπερινού του Ευαγγελισμού και η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας, στον Ιερό μας Ναό.
9.00μ.μ. Η Ακολουθία του Εσπερινού του Ευαγγελισμού και η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας, στο Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου του Πλανά, στο Πνευματικό μας Κέντρο.
10.00μ.μ. Ιερά Αγρυπνία, στον Ιερό μας Ναό, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
7.00π.μ. Η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο του εορτασμού του 1821
6.30μ.μ. Εορταστική εκδήλωση απο τους νέους των κατηχητικών μας τμημάτων, και παρουσίαση του θεατρικού έργου "ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΥΔΡΑΙΟΣ".

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ
6.30π.μ. Η Ακολουθλια του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία. Θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει στον Ιερό μας Ναό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ.
10.30π.μ. Στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας, οι νέοι και οι νέες των κατηχητικών μας τμημάτων θα παρουσιάσουν εορταστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου του 1821.
Σας περιμένουμε συνεορταστές, ως Έλληνες Ορθόδοξοι και πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου